Opinie i recenzje naszych klientów

Strzyżenie męskie

Profesjonalne strzyżenie i super obsługa

Mateusz K…
04.04.2018

Strzyżenie męskie

Po długich poszukiwaniach udało się znaleźć doskonałego fryzjera! Polecam :)

Patryk M…
04.04.2018

Koloryzacja włosów

Polecam ☺

Dora W…
23.03.2018

Fryzura okolicznościowa

Fantastyczny salon i przemiła obsługa :) Pan Wojtek to wspaniały specjalista, a moja fryzura to mistrzostwo! Jestem bardzo zadowolona :) Polecam :)

Aneta B…
13.03.2018

Strzyżenie męskie

Super fryzjer :)

Damian S…
02.02.2018

Strzyżenie męskie

Super!

Grzegorz S…
31.01.2018

Strzyżenie damskie

Super 👌 mega zadowolenie ☺ pan Wojtek pełna profeska ☺ bardzo dziękuję

Agnieszka C…
19.01.2018

Koloryzacja włosów☺

Indywidualne podejście do klienta. Pan Wojtek spojrzy fachowym okiem, doradzi, ewentualnie odwiedzie od złych pomysłów i super wykona. Wszystko w miłej atmosferze i na czas. Polecam😊

Kamila S…
28.12.2017

Strzyżenie męskie

Świetne miejsce, bardzo mili ludzie. Strzyżenie u p. Wojtka zawsze na najwyższym poziomie.

Mateusz S…
04.12.2017

Koloryzacja włosów

Jak zwykle uroczo spędzony czas + perfekcyjnie dobrany kolor i najwyższej jakości kosmetyki pielęgnacyjne = efekt WOW. Włosy gładkie i lśniące, dziękuje i do zobaczenia ❤️

Ania Ż…
01.12.2017

Koloryzacja włosów

Profesjonalne wykonanie super obsługa bardzo bardzo fajnie dziękuję

Grażyna Kozar
wrzesień 2016

Koloryzacja włosów

Pani Monika to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie. Miła i przyjemna obsługa. Szczerze polecam.

Kasia N-s
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Kochana Pani Monika?-Najbardziej profesjonalna Fryzjerka u jakiej byłam..Przy tym uśmiechnięta,otwarta do ludzi..Jak na Fryzjera przystało.. Terapeuta dusz..Jestem klientka od wielu ładnych lat..I zawsze wychodzę zadowolona..Bardzo lubię nasze spotkania przy kawie:)Pozdrawiam Ciepło i życzę dalszych sukcesów!

Viola Jurczyk
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Nikt jak Pani Monika nie potrafi okiełznać moich kręconych włosów☺ kolor jak piękny jak zawsze. Opinie bliskich i znajomych tylko potwierdzają moje odczucia. Polecam gorąco.

Klientka
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Z chęcią wracam do Royal Studio i do Pani Moniki,słucha potrzeb klienta,polecam

Klientka
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Najlepsze studio w Szczecinie. Na trzy wizyty każda rewelacyjna. Monika czyni cuda. Atmosfera jest tak miła że mogłabym wracać codziennie do studia :-).

Daria Szmuc
lipiec 2016

Strzyżenie dziecięce

Profesjonalnie i starannie przy miłej atmosferze. Polecam! :)

Sara Maj
lipiec 2016

Strzyżenie męskie

5 gwiazdek i nic dodać nic ująć

Marcin Kozar
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Wspaniałe miejsce! Pełen relaks. I pani Monika K. Polecam salon. Profesjonalna obsługa.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Miło, profesjonalnie i w przystępnych cenach.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Serdecznie polecam ten salo. pełen profesjonalizm.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Dziś odwiedziłam salon Royal i jestem bardzo zadowolona z efektu koloryzacji, P.Monika umie zdziałać cuda z włosami, nie tylko ładnie farbuje włoski ale też ma talent do strzyżenia i upinania włosów. Polecam ją i jej piękny nowoczesny salon.Miło tam się spędza czas na rozmowach z nią przy pysznej kawce.Jest osobą bardzo miłą i towarzyską.

Klientka
lipiec 2016

Strzyżenie damskie

Super strzyżenie bez zastrzeżeń!

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Jestem bardzo zadowolna z efektu koloryzacji, P.Monika umie zdziałać cuda i do tego jest bardzo miła i serdeczna. Miło się z nią gawędzi przy pysznej kawce. Studio ma piękne, nowoczesne i duże umiejętności w koloryzacji,strzyżeniach i upięciach włosów.Polecam wszystkim wizytę w Royal Studio.

Klientka
lipiec 2016

Strzyżenie damskie

Bardzo miła atmosfera, efekt końcowy jest zniewalajacy. Z czystym sumieniem polecam, i oczywiście wrócę tam nie raz!

Marlena Polak
czerwiec 2016

Strzyżenie męskie

Mimo, że lokalizacja jest średnia to do Pani Moniki z RS po prostu opłaca się podjechać. Jak dla mnie, najlepsze strzyżenie męskie w Szczecinie - w rozsądnej cenie.

Bartek Czetowicz
czerwiec 2016

Koloryzacja włosów

Polecam ten salon, profesjonalna i bardzo miła obsługa.

Klientka
czerwiec 2016

Strzyżenie dziecięce

Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa plus, co najważniejsze przy strzyżenie dziecięcym, rozsadne i cierpliwe podejscie do dziecka :-) bardzo polecam! My będziemy odwiedzać Royal Studio regularnie.

Klientka
czerwiec 2016

Koloryzacja włosów

100% zadowolenia. Pani Monika jest najlepsza! Jestem bardzo zadowolona z koloru. Każda wizyta to przyjemność :)

Magda Kanty
maj 2016

SPRAWDŹ WOLNE TERMINY

umów wizytę

przejdź do strony rezerwacji