Opinie i recenzje naszych klientów

Cięcie i koloryzacja włosów

Profesjonalna obsługa i świetna atmosfera. Jestem zawsze bardzo zadowolona z wizyty. Polecam w 100% :).

Joanna S.
14.02.2019

Strzyżenie męskie

Git

Paweł G.
20.02.2019

Koloryzacja włosów

Super jestem bardzo zadowolona polecam.

Danuta S.
25.01.2019

Strzyżenie męskie

Super atmosfera i bardzo dobre strzyżenie

Grzegorz B.
14.01.2019

Strzyżenie damskie

Jestem Mega zadowolona ze strzyżenia krótkich włosów. Pani Monika podeszła bardzo indywidualnie i profesjonalnie. Jest osobą przesympatyczną jak i pozostałe osoby salonu. Na pewno wrócę po raz kolejny ponieważ bardzo dobrze się czuję w tym miejscu a usługi wykonywane są bardzo profesjonalnie.

Alicja C.
03.12.2018

Cięcie i koloryzacja włosów

Rewelacja!! W końcu mam fryzurę o jakiej zawsze marzyłam ☺️☺️

Karolina B.
26.10.2018

Koloryzacja włosów

Swietna robota. Polecam farbowanie. Pan Wojtek mega profesjonalny.

Marta K.
20.12.2018

Strzyżenie męskie

Usluga wykonana starannie i szybko.

Kosma T.
21.12.2018

Koloryzacja włosów, regulacja brwi

Brwi wyregulowane idealnie oraz dobrze dobrany kolor. Polecam serdecznie 😊

Irena S.
26.11.2018

Koloryzacja włosów

Pan Voytek najlepszy z najlepszych ! W pierwszej kolejności opowiedział, co będzie robione na moich włosach, idealnie dobrał kolor i wyszłam z salonu krokiem super modelki! Plus 100punktow do pewności siebie ❤️ Będę wierną klientką !

Amelia A.
20.10.2018

Strzyżenie męskie

Mąż z Pana Wojtka bardzo zadowolony 😀 i co najważniejsze nie będzie się już ścinał na łyso 😆

Andżelika M.
16.10.2018

Strzyżenie męskie

Polecam! 🙂

Tomasz J.
27.10.2018

Strzyżenie damskie

Profesjonalna obsługa przez Magdę 😀

Dorota K.
19.10.2018

Strzyżenie damskie

Korzystałam z usługi strzyżenia u p. Wojtka. Jestem bardzo zadowolona z efektu, włosy się fajnie układają, dostałam poradę dotyczącą pielęgnacji czy upięć swoich włosów po obcięciu. Dodam, że p. Wojtek to osoba z którą przy okazji miło spędza się czas na fotelu rozmawiając :) P.S. Ciesze się że znalazłam w końcu fryzjera dla siebie! Oczywiście wrócę :) Pozdrawiam.

Ewelina B.
07.08.2018

Koloryzacja włosów

Pan fryzjer, świetnie doradził w wyborze koloru. Cena raczej niezbyt wygórowana - w sam raz. Zdecydowanie polecam ;)

Kinga P.
29.08.2018

Strzyżenie damskie i koloryzacja

Polecam Pana Wojtka. Jestem zachwycona z doboru koloru oraz ze strzyżenia.

Michalina P.
01.08.2018

Koloryzacja włosów

Mega mega mega!!! Kolor piekny dokładnie taki jaki chciałam. Polecam Wojtka !!!

Marta K.
10.07.2018

Strzyżenie damskie, koloryzacja

Nic dodac nic ująć, po prostu bajka. Zawsze zadowolona z wizyty, profesjonalnego podejścia, sugestii i w ogóle, zawsze inna "ja"😀i tak ma być. A fryzjer Voytek godny polecenia każdej Pani gotowej na zmiany, w dodatku rewelacyjna atmosfera i przepyszna kawka😘

Aleksandra S.
14.05.2018

Cięcie, farbowanie i upięcie

polecam

Monika J.
03.06.2018

Koloryzacja włosów

Nic dodac nic ujac , jak zawsze wszystko na 6+ ;)

K@rolci@ S.
31.05.2018

Koloryzacja włosów

Super :) wrócę na pewno 😁

Paulina P.
01.06.2018

Strzyżenie damskie

Vojtek to prawdziwy Artysta. Idealnie pod każdym względem.

Sylwia R.
30.04.2018

Strzyżenie męskie

Profesjonalne strzyżenie i super obsługa

Mateusz K…
04.04.2018

Strzyżenie męskie

Po długich poszukiwaniach udało się znaleźć doskonałego fryzjera! Polecam :)

Patryk M…
04.04.2018

Koloryzacja włosów

Polecam ☺

Dora W…
23.03.2018

Fryzura okolicznościowa

Fantastyczny salon i przemiła obsługa :) Pan Wojtek to wspaniały specjalista, a moja fryzura to mistrzostwo! Jestem bardzo zadowolona :) Polecam :)

Aneta B…
13.03.2018

Strzyżenie męskie

Super fryzjer :)

Damian S…
02.02.2018

Strzyżenie męskie

Super!

Grzegorz S…
31.01.2018

Strzyżenie damskie

Super 👌 mega zadowolenie ☺ pan Wojtek pełna profeska ☺ bardzo dziękuję

Agnieszka C…
19.01.2018

Koloryzacja włosów☺

Indywidualne podejście do klienta. Pan Wojtek spojrzy fachowym okiem, doradzi, ewentualnie odwiedzie od złych pomysłów i super wykona. Wszystko w miłej atmosferze i na czas. Polecam😊

Kamila S…
28.12.2017

Strzyżenie męskie

Świetne miejsce, bardzo mili ludzie. Strzyżenie u p. Wojtka zawsze na najwyższym poziomie.

Mateusz S…
04.12.2017

Koloryzacja włosów

Jak zwykle uroczo spędzony czas + perfekcyjnie dobrany kolor i najwyższej jakości kosmetyki pielęgnacyjne = efekt WOW. Włosy gładkie i lśniące, dziękuje i do zobaczenia ❤️

Ania Ż…
01.12.2017

Koloryzacja włosów

Profesjonalne wykonanie super obsługa bardzo bardzo fajnie dziękuję

Grażyna Kozar
wrzesień 2016

Koloryzacja włosów

Pani Monika to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie. Miła i przyjemna obsługa. Szczerze polecam.

Kasia N-s
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Kochana Pani Monika?-Najbardziej profesjonalna Fryzjerka u jakiej byłam..Przy tym uśmiechnięta,otwarta do ludzi..Jak na Fryzjera przystało.. Terapeuta dusz..Jestem klientka od wielu ładnych lat..I zawsze wychodzę zadowolona..Bardzo lubię nasze spotkania przy kawie:)Pozdrawiam Ciepło i życzę dalszych sukcesów!

Viola Jurczyk
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Nikt jak Pani Monika nie potrafi okiełznać moich kręconych włosów☺ kolor jak piękny jak zawsze. Opinie bliskich i znajomych tylko potwierdzają moje odczucia. Polecam gorąco.

Klientka
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Z chęcią wracam do Royal Studio i do Pani Moniki,słucha potrzeb klienta,polecam

Klientka
sierpień 2016

Koloryzacja włosów

Najlepsze studio w Szczecinie. Na trzy wizyty każda rewelacyjna. Monika czyni cuda. Atmosfera jest tak miła że mogłabym wracać codziennie do studia :-).

Daria Szmuc
lipiec 2016

Strzyżenie dziecięce

Profesjonalnie i starannie przy miłej atmosferze. Polecam! :)

Sara Maj
lipiec 2016

Strzyżenie męskie

5 gwiazdek i nic dodać nic ująć

Marcin Kozar
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Wspaniałe miejsce! Pełen relaks. I pani Monika K. Polecam salon. Profesjonalna obsługa.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Miło, profesjonalnie i w przystępnych cenach.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Serdecznie polecam ten salo. pełen profesjonalizm.

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Dziś odwiedziłam salon Royal i jestem bardzo zadowolona z efektu koloryzacji, P.Monika umie zdziałać cuda z włosami, nie tylko ładnie farbuje włoski ale też ma talent do strzyżenia i upinania włosów. Polecam ją i jej piękny nowoczesny salon.Miło tam się spędza czas na rozmowach z nią przy pysznej kawce.Jest osobą bardzo miłą i towarzyską.

Klientka
lipiec 2016

Strzyżenie damskie

Super strzyżenie bez zastrzeżeń!

Klientka
lipiec 2016

Koloryzacja włosów

Jestem bardzo zadowolna z efektu koloryzacji, P.Monika umie zdziałać cuda i do tego jest bardzo miła i serdeczna. Miło się z nią gawędzi przy pysznej kawce. Studio ma piękne, nowoczesne i duże umiejętności w koloryzacji,strzyżeniach i upięciach włosów.Polecam wszystkim wizytę w Royal Studio.

Klientka
lipiec 2016

Strzyżenie damskie

Bardzo miła atmosfera, efekt końcowy jest zniewalajacy. Z czystym sumieniem polecam, i oczywiście wrócę tam nie raz!

Marlena Polak
czerwiec 2016

Strzyżenie męskie

Mimo, że lokalizacja jest średnia to do Pani Moniki z RS po prostu opłaca się podjechać. Jak dla mnie, najlepsze strzyżenie męskie w Szczecinie - w rozsądnej cenie.

Bartek Czetowicz
czerwiec 2016

Koloryzacja włosów

Polecam ten salon, profesjonalna i bardzo miła obsługa.

Klientka
czerwiec 2016

Strzyżenie dziecięce

Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa plus, co najważniejsze przy strzyżenie dziecięcym, rozsadne i cierpliwe podejscie do dziecka :-) bardzo polecam! My będziemy odwiedzać Royal Studio regularnie.

Klientka
czerwiec 2016

Koloryzacja włosów

100% zadowolenia. Pani Monika jest najlepsza! Jestem bardzo zadowolona z koloru. Każda wizyta to przyjemność :)

Magda Kanty
maj 2016

SPRAWDŹ WOLNE TERMINY

umów wizytę

przejdź do strony rezerwacji

UWAGA - WAŻNA INFORMACJA - KONIECZNOŚĆ ZADATKOWANIA

Przy usługach koloryzacji pobierany jest zadatek w wysokości 100zł, przy usłudze strzyżenia, modelowania lub fryzury okolicznościowej w wysokości 40zł płatne na konto bankowe lub w salonie do trzech dni po umówieniu wizyty.

Przy braku wpłaty termin wizyty zostaje anulowany

Nr konta: Bank Millenium 18 1160 2202 0000 0003 5660 9340 - Royal Studio ul. Łokietka 7/10u, 70-255 Szczecin.
W przelewie proszę o podanie pierwszej litery imienia i nazwiska, datę i godzinę wizyty oraz nazwę usługi.

Jeżeli odwołanie lub przełożenie wizyty nastąpi do 24 godzin przed umówioną wizytą, salon zwraca zadatek lub przechodzi on na następną wizytę.